Mire számíthatok? Hogyan dolgozol?

Vannak, akik olyan fotózásokat szerveznek, ahol sok modell, sok fotóssal tevékenykedik egyszerre. A modellek feszültek, a fotóst meglökik, és senki sem tud igazán koncentrálni. Ezt én nem igazán szeretném! Ha van egy modellem, akkor én csak vele foglalkozom, rá szánom az időt és az energiát. 

Ha velem dolgozol, akkor előre egyeztetek veled időpontot, foglalok műtermet ha szükséges, hozok sminkest, fodrászt, és akár körmöst is, ha kell! Ezekre megvan a bevált csapatom, ritkán dolgozom mással. Elmondom hogyan tudsz felkészülni arra a fotózásra, amit mi konkrétan megbeszélünk; próbállak megismerni, beszélgetni veled. Megkérdezem milyen elképzeléseid vannak, vagy épp mit szólsz pár ötletemhez, korábbi képemhez. Ha van elég időnk, akkor egy személyes találkozót is szeretek összehozni, még fotózás előtt, amennyire lehet, hogy személyes benyomásunk is legyen a egymásról! Ha akarod elhozhatod a párodat is! Ha a fotózásra is hozni akarod, nem baj, csak akkor ezt szeretném tudni előre! Váratlanul, ismeretlen embert nem szívesen viszek a stúdióba.

Ha velem dolgozol, akkor a fotózás idejére kérlek tisztelj meg azzal, hogy szabaddá teszed magad, és nem fotózás közben akarsz mondjuk esküvőt szervezni! Volt már példa sokmindenre. Csak azért írom le ezeket, mert nem mindenkinek ugyanazt jelenti az “alap”!

A képek számát nem szoktam korlátozni. Annyi témát lövünk meg, amennyi az időnkbe belefér. Nyers képeket csak nagyon indokolt esetben adok át! (És az, hogy “mert én kérem” nem az, ennél valami komolyabbat kell mondanod!) Ha a kész képekből szeretnél közösségi médiára feltölteni, akkor kérlek, hogy említsd meg, hogy kik dolgoztak a kép elkészültén: fotós, sminkes, fodrász, körmös, stylist, akárki más. Köszönet érte!

A fotózás előtti napon még felhívlak, utoljára átbeszéljük a dolgokat, csak hogy tuti legyen minden! Ha neked probléma eljutni a műteremhez, akkor érted megyek, vagy felveszlek valahol, és együtt, kocsival megyünk a helyszínre.

A képeket – ha nem beszélünk meg mást, akkor – Interneten küldöm el. A kidolgozással általában lassan haladok.

A rugalmasság híve vagyok! Akármit is szeretnél, megbeszélhetjük!